جمعه, 30 شهريور 1403

• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۶/۲۷
به همت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران
برگزاری كارگاه آموزشی با عنوان " اصول احداث سایبان و مدیریت باغات " در دهستان فیلستان از توابع شهرستان پاكدشت

21 شهریورماه جاری،کلاس آموزشی با عنوان " اصول احداث سایبان و مدیریت باغات " در دهستان فیلستان از توابع شهرستان پاکدشت با حضور محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران، تشکیل شد.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران، اکرمی، مدرس و محقق بخش تحقیقات نظام‌های نوین زراعی و باغی مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران، در این کلاس آموزشی توضیحات کامل و جامعی در خصوص محل مناسب باغ با توجه به شرایط ارتفاع احداث باغ در کوهپایه، کاشت هر محصول در ارتفاع مناسب، روشهای اصولی احداث باغ، اثرات نور در کیفیت محصول و اثر شدت نور در تبدیل جوانه رویشی به زایشی ارائه گردید.

dcf817_240.jpg

efae17_240000.jpg